Usein kysyttyä

Meidän tuotteita voi ostaa meidän verkkokaupasta tai ruokakaupoista ja ruuan verkkokaupoista. Lisätietoja löydät meidän jälleenmyyjät sivulta

Muru Babyjä ei pystytä valmistamaan Suomessa. Henri Alén ja muut murubabylaiset haluavat tehdä maailman parhaimman makuista lastenruokaa. Etsimme vuosien ajan tehdasta neljällä kriteerillä: 1) tehdas osaa valmistaa lastenruokaa, 2) tehdas  haluaa valmistaa lastenruokaa, 3) tehtaalla on tarjota hyvä, maut tuoreina säilyttävä pakkaus ja 4) tehdas antaa murubabylaisten itse olla patojen ääressä tekemässä ja valvomassa Muru Babyjen tekemistä.

Muru Babyn tuotteet on valmistettu EU:ssa. 

Tetra ateriat ovat valmistettu Saksassa. Puurot ja Smoothiet ovat valmistettu Virossa. Patukat ja Rinkulat ovat valmistettu Italiassa.

Siihen on kolme syytä: monipuoliset raaka-aineet, raaka-aineiden määrä sekä valmistustapa. Esimerkiksi lihan ja kalan määrä on suurempi kuin mitä lastenruoka-asetus vaatii. Kasviksia käytämme runsaasti, eikä tärkkelystä lisätä ylimääräisen veden sitomiseksi, kuten ei kotonakaan tehdä ruokaa valmistettaessa.

Muru Babyjen pakkaus on valittu maku edellä. Koska meille maku on aterioiden a ja o, halusimme pakkauksen, joka säilyttää maut tuoreen veroisena. Tästä näkökulmasta Tetran Recart -pakkaus oli ylivoimainen testivoittaja.

Voi. Ja kannattaa, mikäli annoksen syö useammassa erässä.  Suositeltu säilytys pakkasessa on 1 kk. Jääkaapissa avattu pakkaus säilyy vuorokauden.

Tyhjät tetra pakkaukset menevät pahvinkeräykseen ja puuro sekä smoothie pakkaukset muovinkeräykseen.

Luo käyttäjätili ja kirjaudu sisään.

Tämän jälkeen pääset lisäämään tuotteita ostoskärryyn ja maksamaan tilauksesi. 

Kun olet tehnyt tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos et saa tilausvahvistusta, tarkistathan, ettei se ole mennyt sähköpostisi roskapostikansioon.

Matkahuollon Lähellä-paketti, Posti Smartpost ja Posti noutopiste

Pyrimme toimittamaan tilaukset noin 1-3 arkipäivässä. Isojen kampanjoiden, kuten alennusmyyntien aikana ja muissa poikkeustilanteissa toimitusaika saattaa kuitenkin venyä. Pyrimme ilmoittamaan pitkittyneestä toimitusajasta aina selkeästi.

Toimitusaika alkaa vasta, kun asiakas on saanut toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Käytämme verkkokaupassamme Viva Wallet -maksujärjestelmää. Voit valita maksamiseen korttimaksun.