Gluteeniton, lisäaineeton, ei lisättyä suolaa tai sokeria

Walesin mökkipata luomunaudasta, alk. 8 kk

Walesin mökkipata luomunaudasta on saanut innoituksensa, surprise, Walesista. Walesin mökkipata on perinneruoka, joka nojaa naudanlihaan, perunaan ja muutoinkin runsaaseen kasvistenkäyttöön.

Perinneruokansa lisäksi Wales on tunnettu vehreistä kukkuloistaan, kruunupäistään sekä siitä, että Muru Babyt tehdään Walesissa. Tehtaan kokkien kanssa tuli kerran puhetta tästä erinomaisesta perinneateriasta, ja siltä istumalta aloimme tehdä siitä omaa, ensisijaisesti pikkuruokailijoille suunnattua versiota.

t. Kokki-Henkka

PS. Sanomme aina, että lisäämällä Muru Baby -lastenruokiin ripauksen suolaa, ne muuttuvat vauvanruoasta vanhempien lasten ja myös vanhempien ruoaksi. Poikkeus vahvistaa säännön: Walesin mökkipata ei vaadi suolalisäystä, niin maistuva se on. Maista vaikka.

Ainekset

Peruna*, porkkana*, sipuli*, vesi, tomaatti*, lanttu*, naudanliha* (10 %), omena*, valkosipuli*, timjami*. (Kasvikset yhteensä 76 %.)

* Luomu.

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 276 kJ / 66 kcal
Rasvaa 1,8 g, josta tyydyttynyttä 0,7 g
Hiilihydraattia 8,1 g, josta sokereita 4,8 g
Proteiinia 3,2 g
Suolaa 0,05 g

Käyttöohje

Lämmitä tarjottava määrä lautasella mikrossa, kattilassa liedellä tai omassa pakkauksessaan vesihauteessa. Sekoita ja tarkista lämpötila ennen kuin tarjoat lapselle. Pakkausta ei saa lämmittää mikrossa.

Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa yhden vuorokauden. Ja tyhjät pakkaukset pahvinkeräykseen, kiitos!