Luomu, lisäaineeton, ei lisättyä suolaa, ei lisättyä sokeria, maidoton, vegaani
Resepti Henri Alénin kauhasta!

Gallialainen kanapata, alk. 8 kk

Gallialainen kanapata on omaa luokkaansa oleva, herkullinen ja täyteläinen lastenruoka-annos, joka on saanut innostuksensa sieltä mistä iso osa ruokainspiraatioista saa alkunsa; ranskalaisesta keittiöstä (la cuisine française) ja ranskalaisen keittiön opeilla: koska ruoan maku on kaiken a ja o, ruoka raaka-aineiden, reseptin ja valmistustavan pitää kaikkien olla ensiluokkaisia. Ja sitten vaan nauttimaan, bon appetit!
t. Kokki-Henkka

Ainekset

Tomaatti*, vesi, kananliha* (12 %), porkkana*, sipuli*, kesäkurpitsa*, punainen paprika*, pasta (durumvehnä)*, oliiviöljy*, valkosipuli*, persilja*, oregano*, timjami*.
* Luomu

Kasvikset yhteensä 85 %

Ravintosisältö

Ravintoarvo /100 g
Energiaa 285 kJ/ 68 kcal
Rasvaa 2,1 g, josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraattia 7,0 g, josta sokeria 2,4 g*
Proteiinia 4,5 g
Suolaa 0,05 g

Käyttöohje

Lämmitä tarjottava määrä lautasella mikrossa, kattilassa liedellä tai omassa pakkauksessaan vesihauteessa. Sekoita ja tarkista lämpötila ennen kuin tarjoat lapselle. Pakkausta ei saa lämmittää mikrossa.

Tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa yhden vuorokauden. Ja tyhjät pakkaukset pahvinkeräykseen, kiitos!