ateriat

Muru Babyn suositut lastenateriat ovat sellaisia kuin tekisit kotona, sillä niissä on käytetty vain kotikeittiön raaka-aineita. Laadukkaat raaka-aineet on hämmennetty rakkaudella maukkaiksi ja helppokäyttöisiksi aterioiksi.

Puurot

Muru Babyn luomupuuroissa yhdistyy maukkaus, terveellisyys ja helppokäyttöisyys. Reilusti luomuviljaa sekä tuttuja marjoja ja hedelmiä, ilman lisättyä sokeria. Tuhdit puurot sopivat aamuihin, välipalahetkiin ja iltoihin.

SMOOTHIET

Muru Babyn uudet luomusmoothiet hurmaavat kesän herkullisilla mauilla. Näihin ei ole laitettu mitään turhaa, vain aitoja makuja. Smoothiet maistuvat pienille ja isoimmillekin Muruille, ja ne on helppo napata menoon mukaan. Ei anneta nälkäkiukun päästä yllättämään!

Tutustu kokeiluboksiin

patukat

 

Kotimainen kaura, kaverina valloittava vadelma ja pirteä porkkana!

Kaurapatukka on Muru Babyn ihana UUTUUS välipala. Tämä runsaskuituinen ja vegaaninen patukka sopii niin pienille kuin vähän vanhemmillekin lapsille.

rinkulat

Maissi-mustikka ja maissi-kukkakaali – ihanan rapsakat rinkulat hurmaavat herkullisuudellaan isot ja pienet herkkusuut.

Välipalahetkestä tulee entistä maistuvampia, kun suut muikeina mutustellaan rinkuloita.

Meidän rinkulat eivät tarvitse suolaa tai sokeria ollakseen supermaistuvia. Ja mikä parasta; nämäkin herkut ovat täysin vegaanisia ja gluteenittomia.