Hej!

Även bebisar förtjänar att äta god mat. Och vilket bättre ställe för att äta godare mat än i en restaurang. Så en popup-restaurang etablerades i shoppingcentret Redi för några dagar, vars syfte var att hämta bebisarna och deras mat till restaurangens centrum för första gången i mänsklighetens historia.

Vi hade en restaurangatmosfär designad för bebisar och en trerättersmeny baserad på Muru Baby-produkter, som Michelinkocken Henri Alén hade designat själv.

hitta recepten här nedan:

Restaurangen var öppen 14.–16.11. från 11:00 till 15:00 i köpcentret Redi. Ungefär 20 kundplatser och bordsbokningar kunde göras, precis som på en riktig restaurang, via murubaby.fi/vauvoien-ravintola. Om det fanns plats i restaurangen kunde man givetvis gå in utan bordsbokning. Restaurangen lanserades på öppningsdagen med influencers, eller egentligen deras bebisar, med ett eget restaurang event. Efter detta var restaurangen öppen för alla bebisar.

 

Kärnan i Muru Baby brändet har varit tanken att barn och bebisar också förtjänar god mat som är gjord av högkvalitativa ingredienser. Och vilket bättre ställe att äta mat som smakar bättre än vanligt än i en restaurang.

Föräldrar kan ofta oroa sig för om deras barn vet hur de ska bete sig på en restaurang. I den här restaurangen kunde du klotta, gråta och stöka, utan tråkiga blickar från grannborden. Det viktigaste för oss är att kommande generationer ges underbara smakupplevelser redan från början av sin livscykel. 

För även bebisar förtjänar smakupplevelser.

 

Vi uppfyllde helt klart något slags behov, eftersom restaurangen Muru Baby Pop Up var fullbokad på fyra timmar. Det finns ett verkligt behov av barnvänliga restauranger (där barn också verkligen beaktas i menyn och utrymmet).

Vår exklusiva Pop-up-restaurang tog också i beaktande i den legendariska finalen av MTV3:s tio nyheter.

Se videon

 

Ett stort tack till alla som deltog och till alla som besökte restaurangen.

 

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000009973400.html

https://www.instagram.com/p/CzijzKFNNMg/

https://www.instagram.com/p/CzYfQ4XNh1c/