Moikka!

Vauvatkin ansaitsevat syödä herkullista ruokaa. Ja mikä sen selvempi paikka syödä tavallista paremman makuista ruokaa kuin ravintola. Perustetiin siis kauppakeskus Rediin muutaman päivän ajaksi pop-up ravintola, jonka tarkoitus olisi tuoda vauvat ja heidän ruokansa ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa ravintolan keskiöön.

Tarjolla oli hienoa vauvoille suunniteltua ravintolatunnelmaa sekä Muru Babyn tuotteisiin pohjautuva kolmen ruokalajin menu, jonka Michelin-kokki Henri Alén oli itse suunnitellut.

nappaa reseptit talteen tästä alta:

 

Ravintola oli auki 14.–16.11. kello 11.00–15.00 kauppakeskus Redissä. Asiakaspaikkoja noin 20 ja pöytävaraukset pystyi tekemään, aivan kuten oikeaan ravintolaan, osoitteesta murubaby.fi/vauvojen-ravintola. Jos ravintolassa oli tilaa, sisään pystyi kävelemään tietenkin ilman varausta. Ravintola lanseerattiin avajaispäivänä vaikuttajien, tai itseasiassa heidän vauvojen, omalla ravintolatapahtumalla. Tämän jälkeen ravintola oli avoin kaikille vauvoille

 

Muru Baby -brändin ytimessä on alusta asti ollut ajatus siitä, että myös lapset ja vauvat ansaitsevat herkullista ja erityisesti laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Ja mikä sen selvempi paikka syödä tavallista paremman makuista ruokaa kuin ravintola.

Monesti vanhempia saattaa huolestuttaa osaako lapsi käyttäytyä ravintolassa. Tässä ravintolassa sai sotkea, itkeä ja kiukutella mielin määrin, ilman tuimia katseita viereisistä pöydistä. Meille on tärkeintä, että tuleville sukupolville annetaan upeita makuelämyksiä jo heti elämänkaaren alkumetreillä. 

Koska vauvatkin ansaitsevat makuelämyksiä.

 

Täytimme selkeästi jonkinlaisen tarpeen, sillä Muru Baby Pop Up-ravintola varattiin täyteen neljässä tunnissa. Lapsiystävällisille ravintoloille (joissa myös lapset on aidosti huomioitu menussa ja tilassa) on todella tarvetta.

Fine-dining Pop-up ravintolamme pääsi myös MTV3:n kymmenen uutisten legendaarisiin loppukevennyksiin.

Katso video

 

Iso kiitos vielä kaikille mukana olleille sekä kaikille ravintolassa käynneille.

 

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000009973400.html

https://www.instagram.com/p/CzijzKFNNMg/

https://www.instagram.com/p/CzYfQ4XNh1c/