Vanliga frågor

Våra produkter kan man beställa från vår egna webbutik eller köpa i diverse matbutiker samt nätbutiker. Mer information hittar du från vår återförsäljare sidan

Muru Baby produkter kan man inte tillverka i Finland. Henri Alén och diverse Muru Baby personerna vill tillverka världens läckraste barnmat. Vi sökte efter en fabrik i åratal med följande 4 kriterier:

1) fabriken kan producera barnmat,

2) fabriken vill producera barnmat,

3) fabriken har att erbjuda en bra bevarande förpackning, som håller smaken färskt och

4) fabriken ger Muru Baby möjlighet att själv tillverka och bevakta produceringen av Muru Baby produkterna.

Muru Baby produkterna är tillverkade i EU.

Tetra måltider är tillverkade i Tyskland. Grötarna och Smoothies är tillverkade i Estland. Bars och Ringarna är tillverkade i Italien.

Det finns tre orsaker: mångsidiga råvaror, råvarors mängd och tillverksningsmetodet. Till exempel köttet och fiskens mängd är sötrre än vad barns livsmedelsreglering kräver. Vi använder stor mängd av grönsaker, och inget tillsatt stärkelse används för att binda överflödigt vatten, som man inte heller gör hemma när man lagar mat.

Muru Baby förpackningen har valts med smaket först. Eftersom för oss är måltidernas smak a och o, krävde vi en förpackning som bevarar smaken färsk. Från denna synvinkeln är Tetra Recart -förpackningen överväldigande testvinnare.

Man kan. Och lönar sig, ifall man äter i flera omgångar.  Rekommenderad förvaring i frysen är 1 månad. Öppnad förpackning förvaras 1 dygn i kylskåpet

Tomma Tetra förpackningar går i kartongförsamlingen. Smoothie och gröt förpackningen sorteras i plast.

Grunda ett konto och logga in.

Därefter kan du lägga till produkter i varukorgen och betala för din beställning. 

När du har gjort din beställning, skickar vi bekfrätningen till din email. Ifall du inte får bekräftningen, kolla, att den inte har gått till emailets skräpost.

Matkahuoltos Lähellä-paket, Posti Smartpost och Posti noutopiste

Vi bör leverar bestälningarna inom 1-3 vardagar. Under stora kampanjer, som rea försäljning, och i andra exceptionella situationer kan dock leveranstiden bli längre. Vi strävar för att alltid tydligt meddela om den förlängda leveranstiden.

Leveranstiden börjar först när kunden har fått leveransbekräftelsen till e-post.

Vi använder Viva Wallet -betalningssytem i vår webbutik. Du kan välja kortbetalning.