TOIMITUS- JA PALAUTUSEHDOT

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Muru Baby Food Oy. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Asiakasta sitovat tilauksen tekohetkellä voimassa olevat sopimusehdot, joihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä. Muru Baby Food pidättää oikeudet sopimusehtojen muutoksiin.

Yritystiedot

Muru Baby Food Oy
Erottajankatu 19 B
00130 Helsinki
Y-tunnus: 2815144–1

Myynti@murubaby.fi

Tilaaminen

Saat onnistuneesta tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostin ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Vahvistuksesta käyvät ilmi tilaamasi paketti, sen sisältö sekä hinta. Muru Baby Food pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli saldo- tai teknisiä virheitä ilmenee.

Minimitilaus

Minimitilaus on yksi boksi.

Maksutavat 

Luottokortit,  VivaWallet

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii VivaWallet Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. VivaWallet näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Yhteystiedot:

Viva Payment Services S.A., Suomen sivuliike
Hämeentie 11 00530 Helsinki, Finland

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilaukset noin 1-3 arkipäivässä. Isojen kampanjoiden, kuten alennusmyyntien aikana ja muissa poikkeustilanteissa toimitusaika saattaa kuitenkin venyä. Pyrimme ilmoittamaan pitkittyneestä toimitusajasta aina selkeästi.

Huomioithan, että kesällä toimitusaikamme on hieman normaalia pidemmät ja postitamme tuotteitamme kerran viikossa.

Toimitusaika alkaa vasta, kun asiakas on saanut toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Suomessa

 • Toimitusmaksu DB Schenker pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen 0€.

Suomen ulkopuolella (pohjoismaat)

 • Toimituskulut 20 € – Ruotsi, Tanska

DB Schenker

Tilauksesi toimitetaan kassallamme valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen tai lokeroon.

Tilausta säilytetään seitsemän vuorokautta, jonka jälkeen se palautuu takaisin lähettäjälle. Noutamattomasta paketista.

Toimitusmaat

Toimitamme tilauksia seuraaviin maihin:

  • Suomi
  • Ruotsi
  • Tanska

Noutamaton lähetys

Toimitamme kaikki tilaukset DB Schenker lähetyksillä. DB Schenker säilyttävät pakettia toimipisteissään tai automaateissaan seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus lähetetään sähköpostilla ja tekstiviestillä. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, palautetaan se lähettäjälle. Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 15 € postitus- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä. 

 

 •  

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

 • Nimesi
 • Osoitteesi
 • Puhelinnumerosi

Voit tehdä  asiakaspalautuksen käyttäen:

 • DB Schenker sopimusnumeroa: 490526

Palautusosoite:
Muru Baby Food Oy
Erottajankatu 19 B
00130 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@murubaby.fi tai postitse:

Muru Baby Food Oy
Erottajankatu 19 B
00130 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Yksityisyys

Muru Baby Food käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.