Sommarens lättaste mellanmål

Moikka,

Jag tänkte på dig när jag packade en picknickkorg till de små i vår familj idag! Snacks är en av nyckelfaktorerna för framgångsrika sommaräventyr – speciellt när småa sötnosar är med. De soliga sommarvibbarna försvinner snabbt om hungern överraskar en.

 

 

 

 

Mat som passar bäst för sommarsnacks, är lätta att packa och kan vara utan kylning och som bekvämt kan avnjutas även mitt på en sandstrand utan uppvärmning. Sådana är till exempel våra läckra grötar, smoothies, ringar och havrebars. Och det bästa: inget onödigt har lagts till våra produkter, bara äkta smaker! Du kan nu hitta produkterna i lokala butiker och i vår egen webbutik.

 

OBS: Följ vår Instagram @murubabyfood, så håller du dig uppdaterad när nästa fina nya varor kommer till vår webbutik och i butiker.

 

Soliga sommardagar för hela familjen!

Mumsiga hälsningar,

Henri Alén & Team Muru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.