Recept: Little Italys familjepizza

Pizzafredag ​​är inte längre bara för de äldre i familjen, för en pizzabotten som passar en baby kan enkelt göras av morötter och blomkål. En läcker pizzasås som passar hela familjen hittar du färdiggjord i Muru Babys måltidsförpackning – försök sjävl!

 

Ingredienser och tillverkning:

  1. Förbered den pizzadeg du vill ha eller använd färdiga bottnar. Du hittar ett recept på pizzabotten som passar en baby här:https://simppelisormiruokakeittio.com/sormiruoka/2016/05/vauvan-pizzapohja-porkkanasta-ja.html
  2. Bredd jämnt ut måltiden Little Italy grönsakspasta på pizzabotten.
  3. Lägg önskat pålägg ovanpå såsen. Ett barn över 1 år kan äta samma fyllningar som resten av familjen, så länge de inte innehåller en stor mängd salt. *
  4. Stek Pizzorna tills de är klara och så är det bara att njuta. Fånga pizzastundet, lägg upp det på sociala medier och tagga med @murubabyfood och #murubaby

* Man måste vara mer exakt med fyllningar för barn under ett år, men bra alternativ är t.ex. stekt köttfärs, kyckling, lax, körsbärstomater, zucchini, paprika, ananas och persika. Kom alltid ihåg att skära upp råvarorna i rätt storlek för ditt barn och att ta bort de hårda skinnen från dem på grund av risken för kvävning. För barn över 10 månader kan du lägga ost eller färskost ovanpå pizzan.

 

Blev du hungrig och vill testa receptet? Beställ vår Little Italy grönsakspasta i vår webbutik!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.