Recept: Italienska smaker för hela familjen

Vad ska man laga för mat för barnet? Var kan jag hitta enkla fingermatrecept? Hur lagar man samma mat till bebisen och hela familjen – och snabbt så att ingen hinner bli hungrig? När det finns små barn i familjen är maten i tankarna många gånger om dagen. Vardagen blir lättare när man kan använda samma råvaror för alla i matlagningen. Läs hur vår Little Italy grönsakspasta blir till en pasta som passar hela familjen!

Som alla goda pastarätter ligger hemligheten med vår Little Italy grönsakspasta i kombinationen av grönsaker, örter och olivolja. Vår välsmakande veganska, mjölkfria och tillsatsfria barnmat passar inte bara för de yngsta i familjen utan även för äldre barn och vuxna. När du gör receptet, kom ihåg att alltid ta hänsyn till eventuella allergier och specialdieter, såväl som ditt barns beredskap att äta.

Baby 8 månader – genast färdigt god mat

Det är bra att börja bekanta sig med god och nyttig mat tidigt, eftersom en positiv inställning till att äta skapas genom god mat. Det finns också tillräckligt med energi för att växa när maten smakar gott och ger de nödvändiga näringsämnena. För oss är smak och hälsa kärnan i allt, och vi kompromissar aldrig med kvalitetsråvaror.

Våra färdia måltider är lämpliga för bebisar från 8 månaders ålder. Du kan värma upp den mängd som passar ditt barn från måltidsförpackningen eller servera måltiden som den är. Efter att öppnat förpackningen förvaras den i kylen i 1 dygn, så du kan använda samma förpackning till flera måltider, beroende på ditt barns aptit. Tack vare äkta örter och den unika tetraförpackningen förvaras smakerna i våra måltider godare än i traditionella glasburkar.

Entä mitä tarjota sormiruokailijalle?

Little Italys grönsakspasta böjer sig smidigt på en fingerfoodies tallrik när du gör två-ingrediens grönsakspasta av den. Det här receptet är lämpligt efter en sömnlös natt med barnet, för en småbarns dålig dag, eller bara för en hektisk stund när du helt enkelt inte har tillräckligt med händer för att laga mat.

 

Ingredienser:

 • Din önskade mängd spiralpasta som lämpar sig för fingermat
 • Muru Babys Little Italy grönsakspasta

  Tillverkning:

  1. Koka pastan mjuk.
  2. Häll så mycket av Lilttle Italys grönsakspasta i pastan att såsen fäster jämnt på ytan av spiralpastan.
  3. Portionera den färdiga pastan på en tallrik och kyl till en temperatur som passar ditt barn.
  4. Låt barnet njuta maten – buon appetito!

  Tips:

  Med samma ansträngning kan du enkelt laga en portion pasta till dig själv också. En måltid som njuts tillsammans för med sig den viktiga sociala aspekten av att äta till ett barns måltid, förutom läckra smakupplevelser. Mer näringsrik pasta för småbarn eller vuxna skapas när du tillsätter köttfärs eller önskat vegetabiliskt protein till måltiden och avslutar portionen med en touch av ost.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.