Världens läckraste barnmat, i världens mest ekologiska förpackning.


Kocken Henri Alen fundera för 12 år sedan varför färdigrätterna för barn är så gråa och smaklösa. Det var starten för den inhemska livsmedelsindustrins start-up Muru Baby Muru Babys väg från idé till butikshyllor har varit lång, eftersom vi inte ville packa maten i den traditionella glasburken med metall lock. Det har inte funnits några alternativ för barnmat, som är även mycket noggrant reglerad och övervakad, av goda skäl, konstaterar kocken Henri Alén, som är asnvarig för Muru Babys recept.

Muru Baby hittade dock en lösningen tillsammans med TetraPak och utvecklade tillsammans en förpackning som passar till måltider för världens viktigaste …herkuttelijoiden aterioille. Terta Recart har till och med 81% mindre koldioxidavtryck än den traditionella glasburken. Dessutom kan kartongförpackningarna enkelt återvinnas och 67% gör det enligt forskning, medan endast 0,5%av glasen återvinns.** Muru Baby är världens första samt den enda barnmat som packas i denna nya förpackning.

För oss är smak och hälsa det viktigaste och vi kompromissar inte med kvalitetsråvarorna, och alla våra produkter är även ekologiska. Med denna förpackning har vi också kommit fram till ett mer exakt och lättare tillverkningsmetod, tack vare att allt i förpackningen är riktig mat och inget tillsatt, säger Samuil Angelov, medgrundare av Muru Baby.

Varifrån får man då dessa produkter? Muru Babies är brett distribuerade i K-butiker och S-grupp butiker. Om din lokala butik inte har produkterna, gör ett önskemål till säljaren så att du kan få det i din närbutik, tipsar Jonne Brusi som är försäljningsansvarig.

Muru Baby produkterna är mångsidiga måltider som är lämpliga för både bebisar och vuxna. Även om det står på produkterna 8 månader kan man göra en läcker snabb pasta för hela familjen. När barnet växer, tillsätt pasta eller potatis så får du en snabb och hälsosam måltid på nolltid.

Muru Baby växte med smoothies i slutet av sommaren 2022, och Muru Babys grötar passar lätt för en liten hunger eller som mellanmål.

** https://www.tetrapak.com/solutions/packaging/packages/tetra-recart/tetra-recart-sustainability

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.