Vauvojen ravintola & menun reseptit

Koska vauvatkin ansaitsevat makuelämyksiä, päätimme luoda maailman ensimmäisen vauvojen-ravintolan. Täytimme selkeästi jonkinlaisen tarpeen, sillä Muru Baby Pop Up-ravintola varattiin täyteen neljässä tunnissa.

Lapsiystävällisille ravintoloille (joissa myös lapset on aidosti huomioitu menussa ja tilassa) on todella tarvetta. Kiitos, että saimme nämä kolme päivää tarjoilla lapsiperheille kokemuksia Muru Babyn ideologian mukaisesti:

Lapset ansaitsevat vähintään yhtä hyvää ruokaa, kuin me aikuiset!

Vauvoille suunnatusta fine-dining menusta vastasi luonnollisesti Muru Babyn isäntä Henri Alén. Monesti vanhempia saattaa huolestuttaa osaako lapsi käyttäytyä ravintolassa. Tässä ravintolassa sai sotkea, itkeä ja kiukutella mielin määrin, ilman tuimia katseita viereisistä pöydistä. Meille on tärkeintä, että tuleville sukupolville annetaan upeita makuelämyksiä jo heti elämänkaaren alkumetreillä. 

Kaikki eivät päässeet kokemaan meidän Vauvojen ravintolaa mutta iloksemme voimme jakaa Menun reseptit! Lataa tai nappaa ne tästä alta:

 

Tuotteet resepteissä

        

 

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000009973400.html

https://www.instagram.com/p/CzijzKFNNMg/

https://www.mtvuutiset.fi/videot/klipit/prog20737432#gs.1gwhsz

https://www.instagram.com/p/CzYe_hItFZD/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.