Maailman puhtainta ja tutkituinta ruokaa

Tiesitkö, että lastenruokaa valvoo tavanomaisia elintarvikkeita huomattavasti tiukempi lainsäädäntö. Mikäli tuotteessa on ikämerkintä, jonka kautta tuotetta suositellaan alle 3-vuotiaalle lapselle, tuote kuuluu lainsäädännöllisesti lastenruokiin

Lainsäädäntö asettaa lastenruokatuotteille tutkimustietoon perustuvat vaatimukset tuotteen koostumukselle, laadulle ja puhtaudelle. Näin ollen, jos valitset vaikkapa Muru Babyn kasvisaterian, sinun puolestasi on huolehdittu siitä, että ravintosisältö, mukaan lukien proteiinin määrä, täyttää lapsesi ravitsemukselliset tarpeet eikä sisällä turhia rasvoja tai lisättyä suolaa. Lastenruoasta et myöskään löydä säilöntäaineita, väriaineita tai makeutusaineita, myös muiden lisäaineiden käyttö on hyvin rajoitettua.

Lastenruokatuotteen valmistuksessa raaka-aineiden puhtauteen joudutaan kiinnittämään erityistä huomiota. Raaka-aineiden hankinta ei olekaan aivan simppeliä puuhaa, kuka tahansa perunanmyyjä ei todellakaan kelpaa raaka-aineen toimittajaksi. Lainsäädäntö asettaa raskasmetallien, kasvinsuojeluainejäämien ja homemyrkkyjen pitoisuuksille huomattavasti tiukemmat raja-arvot verrattuna tavanomaisiin elintarvikkeisiin. Esimerkiksi kaupassa myytävät rusina-askit saattavat sisältää kasvinsuojeluainejäämiä ja homemyrkkyjä huomattavasti lastenruoille sallittuihin raja-arvoihin nähden, mutta tuote on lainsäädännön mukaan myyntikelpoinen, sillä sitä ei ole määritelty lastenruuaksi.

Lainsäädännön asettamien raaka-aineiden puhtausvaatimusten lisäksi, Muru Babyn lastenruuat ovat kaikki 100% luomua, ja aistinvaraisilta ominaisuuksiltaan korkeinta mahdollista laatua.

Voit siis olla varma, että maailman parhaiden makuyhdistelmien ja monipuolisten raaka-aineiden lisäksi, annat lapsellesi erityisen puhdasta ja tutkittua ruokaa, vaivatta.

Teemme Muru Babylla paljon töitä sen eteen, että voit tarjota lapsellesi puhdasta, maukasta ja turvallista ruokaa. Anna me keskitymme soppakauhan pyörittämiseen, ja sinä nauttimaan ruokailuhetkistä pienokaisesi kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.