Resepti: Näin loihdit koko suvun suosikkilasagnen Muru Babyn tetra-ateriasta

Tiesitkö, ettei vauvanruoka ole aina vain maukkautta kaipaavia soseita, joista ei päällepäin arvaa, mitä ne oikeastaan pitävät sisällään? Parhaimmillaan valmisruoka tarjoilee lapselle moniulotteisia makuelämyksiä, jotka luovat pohjaa makuaistin kehitykselle, terveelle kasvulle sekä hyvälle ruokasuhteelle.

 

Jokainen meistä haluaa lapselleen parasta, mutta arjen ruokailuja miettiessä iskee helposti kisaväsymys – etenkin silloin, jos vauvalle yritetään aina keksiä omaa ruokaa muun perheen syödessä eri kattilasta. Me Muru Babylla olemme keksineet tavan, jolla teet maukasta ruokaa koko perheelle ilman tarvetta kompromisseille maun, koostumuksen tai terveellisyyden osalta. Ainutlaatuisiin tetrapakkauksiin pakatut ateriamme on suunniteltu vauvoille kahdeksan kuukauden iästä alkaen, mutta maistuvat pienellä jatkojalostuksella mainiosti niin taaperoille, teineille, aikuisille kuin isovanhemmillekin.

Miksi tetrapakkauksemme ovat niin ainutlaatuisia?

Olemme käyttäneet aterioidemme pakkausten viimeistelyyn paljon aikaa, sillä olemme halunneet löytää pakkausmuodon, joka pitää ruoan maukkaana ja ravintoaineet tallella mahdollisimman pitkään. Aitojen yrttien ja ainutlaatuisen pakkauksen ansiosta tetra-aterioidemme maut pysyvätkin perinteisiä lasipurkkeja maukkaampina.

Löydät neljä eri tetra-ateriaa verkkokaupastamme ja kauppojen hyllyiltä: Tirolin pata luomunaudasta, Ranskalainen kasvispata, Pikku-Italian kasvispata ja Gallialainen kanapata. Ateriat sopivat vauvoille syötäväksi sellaisenaan, mutta niiden monikäyttöisyyden salaisuus piilee jatkojalostuksen taiassa. Ateriat taipuvat nimittäin hyvin mm. kastikkeiksi, lisukkeiksi, dipiksi kaurasipsien tai kasvistikkujen kanssa, leivän päälle, grillimarinadiksi tai pitsaantomaattikastikkeen tilalle. Etkö usko? Testaa vaikka koko suvun suosikkilasagnea, jonka reseptin löydät alta!

KOKO SUVUN SUOSIKKILASAGNE

Ainekset:

 • noin 2 litran matalan uuninkestävän vuoan
 • paketin täysjyvä lasagnelevyjä
 • 2 purkkia Muru Babyn Pikku-Italian kasvispastaa/Ranskalaista kasvispataa
 • 1 purkki valmista valkokastiketta (esim Dolmio)
 • 2 dl juustoraastetta (esim Mozzarella, mutta myös perusarkijuusto käy)
 • nuupahtaneet tomaatit/porkkanat/kesäkurpitsat halutessasi

Valmistus:

 1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
 2. Voitele uunivuoka oliiviöljyllä.
 3. Asettele pohjalle lasagnelevyjä rinnakkain sen verran mitä mahtuu, ja levitä päälle kevyt kerros Pikku-Italian kasvispastaa/Ranskalaista kasvispataa ja valkokastiketta. Tee 3-4 vastaavaa kerrosta.
 4. Kerrosten väliin tai viimeisimmän päälle voi viipaloida halutessaan kasviksia, mitä sattuu kotoa löytymään.
 5. Ripottele päällimmäiseksi vielä juustoraaste. Pasta uunin alaosassa noin 45 minuuttia, ja anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.