Kesän helpoimmat välipalat

Moikka,

Tulit mieleeni, kun pakkailin tänään piknik-koria meidän perheen pienimmille! Eväät ovat yksi onnistuneiden kesäseikkailuiden avaintekijöistä – varsinkin silloin, kun mukana on pikku muruja. Aurinkoinen kesäfiilis karisee nimittäin nopeasti, jos nälkäkiukku pääsee yllättämään.

 

 

 

 

Parhaiten kesäeväiksi sopivat ruoat, jotka on helppo pakata mukaan ilman kylmäsäilytystä ja joiden nauttiminen onnistuu kätevästi vaikka keskellä hiekkarantaa ilman lämmitystä. Tällaisia ovat esimerkiksi meidän herkulliset puurot, smoothiet, rinkulat ja kaurapatukat. Ja mikä parasta: meidän tuotteisiin ei ole laitettu mitään turhaa, vain aitoja makuja!  Tuotteet löydät nyt lähikauppojen hyllyiltä ja meidän omasta verkkokaupasta.

 

PS: Käy klikkaamassa meidän Instagram @murubabyfood seurantaan, niin pysyt kärryillä, kun seuraavat kivat uutuudet saapuvat verkkokauppaamme ja kaupan hyllyille. 

 

Aurinkoisia kesäpäiviä teidän koko perheelle!

Makoisin terveisin,

Henri Alén & Team Muru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.