Resepti: Pikku-Italian perhepitsa maistuu vauvasta vaariin

Pitsaperjantai ei ole enää vain perheen isompien jäsenten juttu, sillä vauvalle sopiva pitsapohja syntyy helposti porkkanasta ja kukkakaalista. Koko perheelle sopiva herkullinen pitsakastike löytyy puolestaan valmiina Muru Babyn ateriapakkauksesta – kokeile vaikka!

 

Ainekset ja valmistus:

  1. Valmista haluamasi pitsataikina tai hyödynnä valmispohjia. Vauvalle sopivan pitsapohjan reseptin löydät täältä: https://simppelisormiruokakeittio.com/sormiruoka/2016/05/vauvan-pizzapohja-porkkanasta-ja.html
  2. Levitä pitsapohjan päälle tasaisesti Pikku-Italian kasvispasta -ateriaa.
  3. Lisää kastikkeen päälle haluamasi täytteet. Yli 1-vuotias voi syödä muun perheen kanssa samoja täytteitä, kunhan niissä ei ole suurta määrää suolaa. *
  4. Paista pitsat kypsiksi ja nauti. Ikuista halutessasi pitsahetki, julkaise se somessa ja tägää mukaan @murubabyfood ja #murubaby

* Alle yksivuotiaan täytteiden kanssa on oltava tarkempi, mutta hyviä vaihtoehtoja ovat mm. paistettu jauheliha, kana, lohi, kirsikkatomaatit, kesäkurpitsa, paprika, ananas ja persikka. Muistathan aina paloitella raaka-aineet vauvallesi sopivaan kokoon sekäpoistaa niistä sitkeät kuoret tukehtumisvaaran vuoksi. Yli 10 kuukauden ikäisen vauvan pitsan päälle voi lisätä juustoa tai kermaviiliä.

 

Nousiko vesi kielelle ja tahdot päästä testaamaan? Tilaa Pikku-Italian kasvispastat verkkokaupastamme!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.