Resepti: Italian maut pöytään koko perheelle

Mitä vauvalle ruoaksi? Mistä löytää helppoja sormiruokailureseptejä? Kuinka kokata samaa ruokaa vauvalle ja koko perheelle – ja vielä nopeasti niin, ettei kenellekään ehdi iskeä nälkäkiukku? Kun perheessä on pieniä lapsia, pyörii ruoka mielessä monta kertaa päivässä. Arki helpottuu, kun ruoanlaitossa voi hyödyntää samoja raaka-aineita kaikille ruokailijoille. Lue, kuinka Pikku-Italian kasvispastamme taipuu koko perheelle sopivaksi pastaksi!

Kuten kaikkien hyvien pasta-annosten, myös Pikku-Italian kasvispastamme salaisuus piilee kasvisten, yrttien ja oliiviöljyn liitossa. Maukas vegaaninen, maidoton ja lisäaineeton vauvanruokamme sopii perheen pienimpien lisäksi tuunattuna isommille lapsille ja aikuisillekin. Muistathan huomioida reseptejä toteuttaessasi aina ruokailijoiden mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot sekä vauvasi valmiudet ruokailuun.

Vauva 8kk – heti valmista hyvänmakuista ruokaa

Maukkaaseen ja terveelliseen ruokaan tutustuminen on hyvä aloittaa jo varhain, silläpositiivinen suhtautuminen syömiseen syntyy hyvän ruoan kautta. Myös kasvamiseen riittää virtaa, kun ruoka maistuu hyvältä ja siitä saa tarvittavat ravintoaineet. Meille maku ja terveellisyys ovat kaiken ytimessä, emmekä koskaan tingi laadukkaista raaka-aineista.

Valmiit ateriamme sopivat vauvoille 8 kuukauden iästä lähtien. Voit lämmittää ateriapakkauksesta vauvallesi sopivan määrän tai tarjoilla aterian sellaisenaan. Ateriamme säilyvät avaamisen jälkeen jääkaapissa 1 vuorokauden, joten voit hyödyntää lapsesi ruokahalusta riippuen samaa pakkausta useammalla aterialla. Aitojen yrttien ja ainutlaatuisen tetrapakkauksen ansiosta aterioidemme maut pysyvät perinteisiä lasipurkkeja maukkaampina.

Entä mitä tarjota sormiruokailijalle?

Pikku-Italian kasvispasta taipuu ketterästi sormiruokailijan lautaselle, kun valmistat siitä kahden raaka-aineen kasvispastaa. Tämä resepti on omiaan vauvan kanssa valvotun yön jälkeen, uhmaikäisen känkkäränkkäpäivään tai muuten vain kiireiseen hetkeen, kun kädeteivät yksinkertaisesti riitä ruoanlaittoon.

 

Ainekset:

 • Haluamasi määrä sormiruokailijalle sopivaa kierrepastaa
 • Muru Babyn Pikku-Italian kasvispasta

  Valmistus:

  1. Keitä pasta pehmeäksi.
  2. Kaada Pikku-Italian kasvispasta -ateriasta pastan sekaan sen verran, että kastike tarttuu tasaisesti kierrepastan pinnalle.
  3. Annostele valmis pasta lautaselle, ja jäähdytä lapsellesi sopivaan lämpötilaan.
  4. Anna lapsen makunystyröiden nauttia – buon appetito!

  Vinkki:

  Samalla vaivalla keität helposti pasta-annoksen myös itsellesi. Yhdessä nautittu ateria tuo lapsen ruokailuun herkullisten makuelämysten lisäksi ruokailun tärkeän sosiaalisen puolen. Ruokaisampi pasta taaperolle tai aikuiselle syntyy, kun lisäät aterian sekaan jauhelihaa tai haluamaasi kasviproteiinia sekä viimeistelet annoksen ripauksella juustoa.

  One thought on “Resepti: Italian maut pöytään koko perheelle

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.