Resepti: Pannacotta Muru Baby Puurosta 6 henkilölle

Ainekset:

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl piimää
  • 2 pussia Muru Baby omena-puolukka puuroa (myös muut maut käyvät)
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 liivatetta

Valmistus:

  1. Anna liivatelehtien seistä kylmässä vedessä 5 minuuttia
  2. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa
  3. Nosta liivatelehdet vedestä, purista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne kattilaan kuuman kerman joukkoon.
  4. Sekoita kunnes liivatelehdet ovat sulaneet.
  5. Anna kermaseoksen jäähtyä ja lisää joukkoon vaniljasokeri.
  6. Sekoita piimä ja Muru Baby puurot keskenään sekä lisää sitruunamehu ja halutessasi vähän raastettua sitruunan kuorta.
  7. Lisää piimäseokseen kerma ja sekoita tasaiseksi.
  8. Kaada seos annosmaljoihin ja anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
  9. Tarjoile hyytyneet pannacotat mustaherukoiden ja kuivattujen banaanilastujen kera.
  10.  

Nousiko vesi kielelle ja tahdot päästä testaamaan? Tilaa Pikku-Italian kasvispastat verkkokaupastamme!

       

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.