Ainekset:
- 2 dl kuohukermaa
- 2 dl piimää
- 2 pussia Muru Baby omena-puolukka puuroa (myös muut maut käyvät)
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 liivatetta
Valmistus:
- Anna liivatelehtien seistä kylmässä vedessä 5 minuuttia
- Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa
- Nosta liivatelehdet vedestä, purista ylimääräinen vesi pois ja lisää ne kattilaan kuuman kerman joukkoon.
- Sekoita kunnes liivatelehdet ovat sulaneet.
- Anna kermaseoksen jäähtyä ja lisää joukkoon vaniljasokeri.
- Sekoita piimä ja Muru Baby puurot keskenään sekä lisää sitruunamehu ja halutessasi vähän raastettua sitruunan kuorta.
- Lisää piimäseokseen kerma ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos annosmaljoihin ja anna jäähtyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
- Tarjoile hyytyneet pannacotat mustaherukoiden ja kuivattujen banaanilastujen kera.