Maailman maukkainta lastenruokaa, maailman ekologisimmassa pakkauksessa


Kokki Henri Alen mietti 12 vuotta sitten, miksi ihmeessä lasten valmisruoat ovat harmaita ja mauttomia. Siitä sai alkunsa kotimainen ruoka-alan start up Muru Baby. Muru Babyn tie ajatuksesta kauppojen hyllyille on ollut pitkä, sillä emme halunneet pakata ruokaa perinteiseen lasipurkkiin, jossa on metallikansi. Vaihtoehtoja ei ole ollut lastenruoka puolella, joka on erittäin tarkoin säädeltyä ja valvottua, ja ihan syystäkin, toteaa Muru Babyn reseptiikasta vastaava Kokki Henri Alen.

Muru Baby löysi kuitenkin ratkaisun yhdessä TetraPakin kanssa ja kehittivät rintarinnan pakkauksen, joka on soveltuva maailman tärkeimpien herkuttelijoiden aterioille. Terta Recartilla on samalla myös 81% pienempi hiilijalanjälki kuin esimerkiksi perinteisellä lasipurkilla. Lisäksi kartonkipakkauksen voi helposti kierrättää ja niin tekevät tutkitusti 67%, kun lasiset kierrätetään ainoastaan 0,5%.** Muru Baby on maailman ensimmäinen ja vielä ainoa lastenruoka joka on pakattu tähän uuteen pakkaukseen. 

Meille maku ja terveellisyys on kaikki kaikessa ja laadukkaista raaka-aineista ei tingitä, kaikki tuotteemme ovat myös luomua. Tämän pakkauksen myötä olemme päässeet myös tarkempaan ja kevyempään valmistusmenettelyyn, jonka ansiosta kaikki mitä pakkauksessa on niin on puhdasta ruokaa eikä mitään lisättyä, toteaa Muru Babyn toinen perustaja Samuil Angelov.

Mistä näitä ruokia siitten saa? Muru Babyt ovat laajalla jakelulla K-kaupoissa sekä S-ryhmän kaupoissa. Jos sinun lähikaupassasi ei ole niin vinkkaa myyjälle että saat ne lähikauppaasi, vinkkaa myynnistä vastaava Jonne Brusi. 

Muru Babyt on monikäyttöisiä aterioita jotka sopivat vauvasta vaarin. Vaikka purkin kyljessä on 8kk merkintä, onnistuu näistä esimerkiksi herkullinen pikapasta koko perheelle. Kun lapsi  kasvaa, lisäämällä pastaa tai perunaa saa isommalle lapselle nopean ja terveellisen aterian hetkessä.

Muru Baby tuoteperhe kasvoi smoothiein loppukesästä 2022, ja pikku nälkään tai välipalaksi sopii helposti Muru Baby Puurot.

** https://www.tetrapak.com/solutions/packaging/packages/tetra-recart/tetra-recart-sustainability

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä tarjotaksemme sinulle osuvimman kokemuksen muistamalla valintasi ja toistuvat vierailut.